food topic

food topic

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Μακαρονάδα με λουκάνικα και μουστάρδα



Υλικά:

3 μέτρια χωριάτικα λουκάνικα
200 γραμμάρια τυρί gouda
500 γραμμάρια μακαρόνια
μουστάρδα
πάπρικα
μπούκοβο
αλάτι
λίγο φρέσκο γάλα



Εκτέλεση:

Κόβουμε σε ροδέλες τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο λαδάκι. Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, μπούκοβο, πάπρικα, αλάτι και τα ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο γάλα για να δέσει η σάλτσα ανακατεύουμε και αποσύρουμε απο την φωτιά.

"Γυρνάμε" την σάλτσα στα μακαρόνια που έχουμε βράσει, σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου